Mijn Werk

Clubgebouw

Dit clubgebouw kon wel een restyling gebruiken. De wensen? Een clubgebouw met een warme en stoere uitstraling, passend bij de trends van nu. De verschillende tinten groen en grijs en de steigerhouten afwerking van de bar en de hoekbank zorgen voor een mooi evenwicht tussen warm en stoer. De houten tafels met stalen poten en de juiste verlichting maken de sfeer compleet.

Woon-
boerderij

Een heerlijke woonboerderij in Scandinavische sfeer: dat is wat de eigenaren van deze boerderij voor ogen hadden toen ik voor hen aan de slag ging. Ze waren vooral blij verrast door de bijzondere inrichting van de vide; hier is namelijk een relaxplek voor de kinderen en een klein kantoor gecreëerd.

Appartement Naaldwijk

De grootste uitdaging in dit appartement in Naaldwijk was om het open karakter van de woonkamer te behouden en toch een apart eet- en zitgedeelte te creëren. Dat is bereikt met de open scheidingskast. Deze zorgt voor een mooie zichtlijn, doet de kamer nóg ruimer lijken en zorgt voor een knusse zithoek. De groene vlakken op de muur zorgen voor een mooi contrast, zonder het kleurenpallet onrustig te maken.

Sportkantine

Meerdere zithoeken creëren zonder de eenheid en rust in het interieur te verliezen, hoe doe je dat? In deze sportkantine is het gelukt. Daarnaast maken gekleurde vlakken op de muur het kleurenpallet net iets uitbundiger. Dezelfde vlakken kunnen gebruikt worden om foto’s op te hangen van de mooiste sportgebeurtenissen van de vereniging. En dat zorgt weer voor eenheid én een persoonlijke touch.

Woonkeuken

In dit volledig verbouwde huis was de keuken het enige wat nog aangepakt moest worden. De bewoners hadden volop ideeën en wensen, maar kwamen er niet uit. Wat ze wel wisten is dat ze de frisse en lichte kleuren op de muren erg mooi vonden. Die frisse kleuren heb ik gecombineerd met een grote eyecatcher in de ruimte: een prachtig frame met daarin een print van een berglandschap. Hun grootste passie is bergbeklimmen en precies deze berg hadden zij een paar jaar eerder beklommen.

Woning in de Kwakel

Het huis van deze mensen moest vooral gezellig worden, met veel mogelijkheden voor het hele gezin. En dat is gelukt! Ik heb een grote bank in de zithoek geplaatst, waar ze heerlijk samen met hun kinderen kunnen relaxen en films bekijken. Aan de grote eettafel kunnen ze met vrienden eten en borrelen én zowel in de zithoek als aan de eettafel kunnen de bewoners genieten van de open haard.

3-kamer-appartement

Het kleurgebruik in dit appartement is zo rustig mogelijk gehouden, om het optisch gezien zo ruim mogelijk te houden. Ik heb hier als tweede kleur gekozen voor een kleur groen, dit vooral omdat de opdrachtgevers erg van de natuur houden. Vandaar dat ik ook voor een muurposter van de natuur heb gekozen. Het muurtje achter de tv heeft eigenlijk twee functies. Het zorgt voor een afscheiding tussen de woonkamer en de keuken en het is gelijk de goede plek om de tv aan op te hangen.

Lunchroom

De grootste uitdaging bij dit ontwerp was een goede afscheiding tussen het gedeelte waar de klanten kunnen lunchen, en het gedeelte waar de klanten hun broodjes kunnen afhalen. De eigenaren waren erg blij met de afscheiding met een open kast. Hierdoor blijft de ruimte toch een geheel, maar is het voor de klanten duidelijk waar ze rustig kunnen gaan zitten om te lunchen. En waar ze even snel een broodje kunnen halen. De rustige natuurlijke uitstraling viel ook erg in de smaak.

Moderne woonkeuken

De wensen voor de woonkeuken waren vooral veel kastruimte en een grote eettafel waar ze met veel vrienden lang konden tafelen.  Waar de klanten ook erg blij mee waren was de combinatie van de houten keuken en het marmeren keukenblad. De kinderen hadden de bank gelijk uitgeroepen tot hun favoriete relax plek. De keuken is nu echt de plek geworden waar het gezin samen komt, niet allen tijdens het eten, maar vooral ook de tijd voor het eten is de keuken de plek geworden waar het gezin gezamenlijk de dag doorspreekt. 

Nieuwbouw-
huis

Doordat de keuken is verhuisd naar de uitbouw kwam er in de woonkamer een plek voor een aparte leeshoek. Dit vonden mijn klanten erg prettig, omdat dit echt hun plek geworden is om even met elkaar te zijn en om een goed boek te lezen. Door de kleurencombinatie van wit met taupe krijgt de ruimte een warme een gezellige sfeer, die nog versterkt wordt door de houten keuken.