In september beginnen we met een opfris cursus sketchup interieur tekenen. Bent u al een tijdje bezig met het maken van interieur tekeningen in sketchup, maar u hebt het gevoel dat u niet verder komt. Dat u steeds vast loopt op een bepaald punt, en dat u daardoor vaak ook geen zin meer heeft om aan de tekeningen te beginnen.

Dan is deze opfris cursus echt iets voor u. In deze twee daagse cursus lopen we snel nog even de basis door. Hierna gaan we verder met het maken van een ontwerp van een slaapkamer met badkamer en suite. Tijdens het maken van deze ontwerpen gaan we ook dieper in op de punten waar jullie op vast lopen,en krijgen jullie ook vele tips waardoor het maken van de ontwerpen steeds makkelijker en sneller gaat.

 

 

De tweede dag gaan jullie zelf een ontwerp maken van een woonkamer met keuken. Als jullie dan ergens mee vast lopen, kan ik jullie het snelst weer op pad helpen. We gaan hierna ook een korte video maken van jullie ontwerp.

Van de mensen die geïnteresseerd zijn in deze opfris cursus, zou ik graag van te voren willen horen waar ze mee vast lopen. Zodra wij dat weten kunnen wij deze onderwerpen gelijk ook meenemen in de cursus.

De prijs voor deze opfris cursus is nog niet bekend. Deze cursus wordt gegeven uit naam van de interieurcoaches. De cursus vindt plaats in de woonindustrie in Nieuwegein.

 

 

Voor meer informatie kunt contact met mij opnemen via info@studioriho.nl.